Kokoelmasi graalinmaljat

Ettei mene liian vakavaksi niin ostin joskus black metal päissäni useampia Mayhemin levyjä eri myyjiltä, ja tää Chimeran digipack tuli muistaakseni Kreikasta. Kotona tösäytin soittimeen jonka jälkeen vasta huomasin, että booklettiin on töherretty jotakin eli ilmeisesti Hellhammerin ja Blasphemerin(?) nimmarit.

1.jpeg

2.jpeg

3.jpeg
 
Ite laitoin tän FB kun Laiho kuoli, niin heitetääs nyt kun on nimmarilevyjä jaeltu!

Tää lätty oli just tullu ulos ja paria aikasempaa luukutettu kohtuu saatanasti. Allu ja Roope oli just saanu nimikkokitarat ja tulivat niitä Oulun Musiikkikullakseen esitteleen. Uus levy messiin ja tuntia ennen paikalle täriseen! Sinisellä tussilla nimmari sinisen levyn kanteen ei ehkä ollu se näkyvin vaihtoehto, vaan pääasia että ite muistan koko tapahtuman ja sain sen nimmarin!

Tän levyn jälkeen Bodomin kuuntelu jäi aika paljon vähemmälle, mutta oli se itelle yhden aikakauden kovinta_kammaa koskaan!


Lisäksi tuo Downfallin sinkku on kai melko harvinainen kans!

bodomia.jpg
 
Aluks katoin että missä helevetissä se nimmari on.
 
Pari noita pystejä taitaa olla tosiaan, kaikki uniikkeja SCN versioita! Ja taisi olla tuo tosiaan toistaiseksi viimeinen. Pitäisi kaivaa tuloslistat arkistoista.

Onnea voittajille!
 
Vai onko ollut Roope vain sattumoisin samoilla mestoilla kuin tuleva bändinsä?
Joo Sinergyssä tais vaikuttaa siihen aikaan tms. Eniveis sekin sai oman nimikkokitaransa samassa tapahtumassa ja olivat siis kahestaan omiaan esittelemässä ja "myymässä" Musiikkikullaksella. Vaan joo ei Bodomissa soittanut vielä sillon.
 
Kyllä se taitaa olla itsellä tämä. Sain 30v-lahjaksi kavereilta (ainakin @Wick ja @triVile sekä entisen foorumin @Pheidian joka vastasi tämän taideteoksen luomisesta) maailman parhaan pelin kansitaiteella varustetun NES-cartin näköisen taskumatin, joka oli asianmukaisesti täytetty viskillä. Taskumatin säilytyskotelona toimii tuo hieno pahvikotelo. Hauskoina poikina olivat toki muokanneet muutoinkin kaikilla hauskoilla custom detaljeilla varustettuun koteloon/etikettiin minun naaman siihen Megiksen pärstän tilalle. Tämä on kyllä lähellä sydäntäni.

(Edit: tämähän se on lähes kirjaimellisesti malja)

(Taskumatti-kasetista peitetty sukunimi jos joku ihmettelee mustaa suttua)

Kirjaudu tai rekisteröidy katsoaksesi spoilerin sisällön.
 
Viimeksi muokattu:
Joskus ysikytluvulla keräilin nimmareita. Lähettelin fanikirjeitä ja tämmöset sit lähetteli kirjeitä takaisin. Ehkä kovin on kuitenkin Carl Barksin nimmari (jota en nyt löytänyt jostain syystä näistä pinoista, jossain se on kyllä tallessa) ja sitä seurannut kirje jossa mies kutsui minut aivan randomisti hänen synttäreilleen. En tiedä miksi, mutta näin teki :D

EDIT: No olinko Barksin synttäreillä? En. Mutta jälkeenpäin on vituttanut miksen ottanut Aku Ankka lehteen yhteyttä ja yrittänyt heidän peesissä mennä synttäreille. Koska Aku Ankan päätoimittaja oli siellä (tais olla Markku Kivekäs vielä tuohon aikaan).
 

Liitetiedostot

5F35E17D-5498-4277-AE7D-B5DB23E953FC.jpeg 0F1BFF61-E966-411C-B222-F45B4A9387F7.jpeg B87D019A-9C3E-4216-BBDF-5DC2AE04AD5C.jpeg 3069676F-5FB6-47EB-8D08-4A2EF60862A5.jpeg 647FB0A4-4969-404A-B62C-6C12726323A0.jpeg
Viimeksi muokattu:
Takaisin
Ylös Bottom