Pelimusiikki

Hitoshi Sakimoto on muuten aika taitava säveltäjä-äijä. Tehnyt musiikkia mm. Radiant Silverguniin, Gradius vitoseen ja Final Fantasy Tacticsiin. Todella tuottelias heppu, jolta sujuu sinfonisten sävelteosten lisäksi myös elektroninen musiikki.

Soukyugurentain pari ekaa kenttää on vähän sellaista pohjustusta, mutta kolmoskentässä otetaan viimein ns. kovat piippuun, mikä välittyy hyvin myös kyseisen kentän biisistä. Painostava alku, jonka perään sitten pelin teema sellaisella tekemisen meininki -tatsilla:



EDIT: Tuosta elektronisen kaman puolesta hyvä esimerkki on Gradius V:n ao. kappale. Vähän tulee Prodigy mieleen.

 
Tässä Jets'n'Gunsissa on kyllä hiton kova soundtraccki!














Peliä en oo koskaan pelannu, mutta musia on tullu kyllä kuunneltua vuosien varrella. :rolleyes:
 
Kaikenlaisia animaatiosarjoja sitä on näköjään puskettu aikoinaan pihalle(!) Toi Ninja Gaiden pitää kyllä varmaankin katsoa ns. ensi tilassa.

Nyt kun Konamista oli valmiiksi jo puhetta, niin postataas vähän Game Boy TURTLESIEN musaa. Mielenkiintoisena knoppina pakko mainita, että 90-luvun Castlevanioista tuttu Michiru Yamane on ollut tekemässä ekan pelin OST:ia.

Tuli penskana mätettyä kovasti näitä pelejä NES-pelien ohella - yllättävän hyviä pelejä edelleen koko GB:n trio. Kolmosta tosin vain piracartin kautta - siitä pitäiskin metsästää aito cartti talteen. Metroidvania-Turtles (vai pre-metroidvania??) ja vieläpä erinomainen sellainen - how cool is that...





 
Pelimusiikki 12/100 & 13/100 Wild Guns Music- Carson City & Wild Guns - Boss
Villi länsi ja robotit mitä muuta voi toivoa kuin tietysti Clint ja Annie. Oliko yllätys, että Clint on Clint Eastwood ja Annie on Annie Oakley.
On muuten pirun hauska peli varsinkin co-oppina. Ja hyvät musatkin tosiaan!
 
Takaisin
Ylös Bottom