Unia

Sen verran pitää pohjustaa taustaa että enimmäkseen unia näkee silloin jos tapahtuu joko muuttuvia tilanteita, tai mikäli sellainen miten vahvasti tai heikosti suhtautuu johonkin asiaan muuttuu jollain tavalla. Yksi äkillisen muutoksen taso siis on esimerkiksi sellainen että esille tulee jokin asia johon täytyy reagoida, ja voidakseen reagoida siihen täytyy ylipäätään arvioida mikä on suhtautuminen siihen asiaan. En selitä tarkemmin mutta sellaiseen "status quoon" että mihin asioihin keskittyy, mitä miettii jne on mahdollisesti tulossa pieni muutos. Ei ole siis mitään sellaista uutta vaan "been there seen that shit many times already"
-------------------

Joten sitten näen vain unta avoimesta tilasta kuolleessa maailmassa, jossa ei ole oikeastaan mitään. Eli vähän niinkuin sellainen pienikokoinen rauniokaupunki jossa rakennuksissa ei ole kattoja ja kaikesta on jäljellä vain valkeat kiviseinät. Ei kuitenkaan rapistuneet sellaiset, eikä sellaiset jossa olisi sen ihmeempiä kulumisen merkkejä. Vaan pikemminkin kaikki on säilynyt vähän kuin säilytettynä johonkin omaan aikaansa missä ajankulu ja olosuhteet eivät pääse vaikuttamaan niin vahvasti. Missään ei ole siis mitään merkkejä minkäänlaisesta isommasta luonnonmullistuksesta, tai jostain tilanteesta joka olisi aiheuttanut autioitumisen, liikun kaikessa rauhassa kattelemassa paikkoja, ja yllätyn itsekin siitä että miten missään ei näy mitään merkkejä oikein minkäänlaisesta aktiivisuudesta. Sen sijaan oon ainoa aktiivisempi siellä kattelemassa paikkoja ja vilkuilemassa löytyiskö jotain merkkejä siitä mistä voisi päätellä miten suhtaudun asioihin. Liikun siis unessani etsimässä jotain merkkejä jotka voisi tulkita jonkinlaisiksi tunteiden vaikutuksiksi mutten löydä yhtään mitään.

ja ei, toi unen paikka ei ole mitenkään pimeä tai muuta, sellainen aikalailla harmaan talvipäivän värinen, ehkä vähän jopa valoisampi.

------------------
Herättyä nappaan kahvia, mittailen yhden piirilevyn osien fyysisiä mittoja ja listailen niitä ylös myöhempää juttua varten, ja mietin siinä samalla että okeijoo eli mitä pohjimmiltaan tunnen sitä asiaa kohtaan joka saa aikaan sen että ylipäätään näen sen unen on.. ei oikeastaan yhtään mitään.

..se kaikista hauskin juttu tässä.. tohon muuttuneeseen tilanteeseen liittyy sellainen että hyvinkin todennäköisesti mun henkinen tila tahdotaan arvioida.

nauraisin tässä vaiheessa varmaan koko jutun absurdiuudelle jos tuntisin yhtään mitään muuta kuin sellaista vaaleanharmaata ei mitään koko asiasta
 
Tulipas nähtyä jännää länkkäri / merirosvounta.

Mukana oli m. vitusti kultaa, Dwight Schrute The Officesta (ampui päänsä irti haulikolla, siis IRTI ei mäsäksi :D) ja mielenkiintoisia juonenkäänteitä mitä kullanhimoiset ihmiset tekivät.

Lopussa tuli vielä merirosvoja kaupunkiin riehumaan.

E: ton jälkeen en sitten saanu enää unta, eli jollain 4 tunnin yöunilla tässä nyt sitten ylhäällä piereskellään.
 
Viimeksi muokattu:
Näin sitten unta, että olin Radikuksen kanssa ryyppäämässä.
Jostain syystä juotiin kaljaa Radin vanhempien kotona. Ne ei kuitenkaan olleet paikalla.

Sitten siinä ilta alkoi tulemaan päätökseensä, kun molemmat olivat kiskoneet oman painonsa verran olutta. Itse tein lähtöä kotiin, kun Radin vaimo soitti sille.
Se oli jonkun ystävänsä kanssa alakerran baarissa, niin Radihan sinne sitten läksi iltaa jatkamaan.
Itse en moiseen ruvennut.

Tossa unessa saattoi olla jotain muutakin tapahtumia ennen tota Radin vanhempien kämppää, mutta niistä on muistikuvat erittäin heikot.
 
Näin sitten unta, että olin Radikuksen kanssa ryyppäämässä.
Jostain syystä juotiin kaljaa Radin vanhempien kotona. Ne ei kuitenkaan olleet paikalla.

Jännä sinänsä että ollaan molemmat nähty tää uni.

Perintöä odotellessa?
 
Viime yön uni oli suht rauhallinen, mutta kuitenkin kertomisen arvoinen.

Eli @biblo oli pistänyt tänne boardille myynti-ilmoituksen. Kyseessä oli joku hänen sukulaisensa omakotitalo, sellainen oikein maaseutumaisemissa oleva punainen tupa ja perunamaa meininki. Mutta maaseutuviboista huolimatta, tuo mesta oli melkeinpä suoraan biblon naapurissa.
Ja sen omakotitalon yhteydessä oli hiton iso toimiva tuulimylly. Muistan kuinka ihmettelin sitä.
Jostain syystä biblo piti myös profiilikuvanaan otosta tuosta talosta ja tuulimyllystä.

En yhtään tiedä mistä nää mun unet on peräisin…
 
Ai että, viime yönä tuli kunnon painajaista.

Olin jossain talvisessa metsikössä tai missä lie maaseudun rauhassa.
Oli kuitenkin yö ja jotain vaarallista oli ympäristössä. Sellaista pakoilua ja piiloilua siinä.
Sitten jostain tulee vastaan sellainen iso autiotalo. Sinne siis.
Siellä on pimeää, kylmää ja kolkkoa, kuten odottaa sopiikin.
Siellä tulee sitten sellainen iso tyhjä huone, jossa joku on hirtettynä ja silvottuna.
En kerkeä kunnolla tätä tilannetta ihmettelemään kun itsellekin tulee jostain hirttosilmukka kaulan ympärille ja alkaa hilaamaan mua ylemmäs.
En kuitenkaan kerkeä siinä hirttoon tukehtumaan, kun jostain tulee joku iso otus/ihminen/mikä lie, jolla on joku iso miekka millä se suolistaa mut vatsan kohdalta niin, että alaruumis irtoaa kokonaan. Jotain muutakin sairasta siinä tapahtui, mutta en ihan tarkkaan muista.
Kai tossa oli vähän sellaista Pyramid head, Hellraiser, Event Horizon-fiilistä kehissä.

Tosta kun heräsin, kello oli jotain ~1 yöllä. Mulla oli pieni kusihätä, mutta pelotti niin paljon että en vessaan uskaltanut lähteä. Oikeasti ahdisti, mitä kaikkea asunnon pimeissä nurkissa saattoi lymytä.
Niinpä peitto pään yli turvaksi ja uudestaan nukkumaan.
Ihme kyllä myös suht nopeasti nukahdin.
Sen jälkeen unet olivat edelleen levottomia, mutta nyt ne olivat enää sitä perus settiä missä villieläimet jahtaa mua mökillä.

Tuosta unesta heräsin sitten joskus kolmen jälkeen. Sitten uskalsi jo vessaankin lähteä.
 
Joops, näin sitten unta että olin töissä ja töitä tekemässä.
Ei näin.

Unissa on vain oma mielikuvitus rajana ja sit viettää senkin ajan töissä.

Mutta been there.
 
Oli jokin paikka jossain erämaassa mikä vaikutti vähän siltä kuin se olis jossain kuun pinnalla tai vastaavassa, ei kuitenkaan niin etteikö siellä voisi liikkua ulkopuolella, mutta ainoastaan se karuus oli jotain sen suuntaista. Siellä oli sit rakennettu sellainen iso katolla varustettu halli, jonka vieressä oli jokin kauppakeskus-hotelli-jne rakennelma jossa oli korkealla torni siinä hallin vieressä.

Jostain ihmeen syystä päädyttiin sinne halliin sisälle yöllä, joku mikä kuului rakennelman henkilökuntaan pyysi tarkistamaan että olisko siellä hallissa jotain tavallisesta poikkeavaa, ja mietin sit että jos siellä ei ole päivällä mitään ihmeempää niin entäpä jos paikkaa tutkisi yöllä. Tota ei siis pyydetty tekemään mutta kuitenkin päätin että voisi tarkistaa.

Siellä sisällä oli sitten kaikenlaista kasvillisuutta ja osa kasveista "heräsi eloon" yöllä, tokihan ne aina on elossa mutta nyt ne lähti ihan liikkumaan, ja sellaset kärpäsiä syövät kasvit kasvoi normaalia isommiks. Siellä oli sit alhaalla sellainen oviaukko joka meni sinne kaiken halliin rakennetun alle. Jostain syystä siellä oli ainakin @Wick joka pelasi jotain arcadepeliä jonkinlaisten gremlineiden kanssa, ja kun kysyin että mitä ihmettä oikein tekee ja mistä nää gremlinit oikein tuli niin vastaus oli tyyliin "ne vaan tuli tohon kattomaan jostain". Sit jossain sellasten isojen lumpeenlehtien näköisten jättikasvin lehtien alla selkeesti nukkui joku, ja totesinkin ääneen että "hei tuolla on muuten @Sosumi nukkumassa ihan selkeesti" mut Wick ei huomannu vaikka selvästi osoitin sinne isojen lehtien suuntaan että "no ihan varmasti on Sosumi mikä nukkuu siellä".

Ainakin @Radikus , @natedogg , ja @Deleted member 157 juoksi sieltä sit mäkeä alas ja koitti väistellä kun gremlinit kantoivat jotain pitkiä metallivaijerin pätkiä, kai ne yritti rakentaa sinne jotain, ja nää sitten kiroili sitä että miten hankala näitä on väistellä kun eivät ollenkaan kato että muut saattais olla tiellä ja yritä varoa mitenkään. Samaan aikaan vaikutti että ne gremlinit olis vähän silleen jopa vihamielisiä siihen että siellä oli jotain mitä ei pitäis olla, mutta enemmänkin se oli ehkä sellaista että ne vaan oli niin innoissaan siitä mitä ne on tekemässä ettei ne sit yrittäneet varoa mitään ja sähelsivät siellä.

Vähän myöhemmin sit istuttiin edellämainittujen kanssa siellä hallin vieressä olevan tornin hotellin aulassa ja syötiin sipsejä mitä Deleted member 157 oli onnistunu löytämään jostain, ja juteltiin jotain tyyliin että miten ihmeessä kukakin oikein päätyi sinne halliin ja miten on mahdollista että ollaan edes siellä samaan aikaan. Ettei ole oikein mitään järkeä siinä että kaikki olis vaan päättäneet mennä katsomaan samaan aikaan että mitä ihmettä siellä hallissa tapahtuu yöllä. Jossain kohtaa @Wiizeli tuli vaan jostain, meni siitä aulan halki pahvinen kahvikuppi kädessä, nappas sipsejä siitä pöydällä olevasta pussista vähän silleen että ei ollu mitään omituista että istuttiin siinä, ja mutis että "pitääkin tästä lähteä töihin" tai vastaavaa.
 
Oli jokin paikka jossain erämaassa mikä vaikutti vähän siltä kuin se olis jossain kuun pinnalla tai vastaavassa, ei kuitenkaan niin etteikö siellä voisi liikkua ulkopuolella, mutta ainoastaan se karuus oli jotain sen suuntaista. Siellä oli sit rakennettu sellainen iso katolla varustettu halli, jonka vieressä oli jokin kauppakeskus-hotelli-jne rakennelma jossa oli korkealla torni siinä hallin vieressä.

Jostain ihmeen syystä päädyttiin sinne halliin sisälle yöllä, joku mikä kuului rakennelman henkilökuntaan pyysi tarkistamaan että olisko siellä hallissa jotain tavallisesta poikkeavaa, ja mietin sit että jos siellä ei ole päivällä mitään ihmeempää niin entäpä jos paikkaa tutkisi yöllä. Tota ei siis pyydetty tekemään mutta kuitenkin päätin että voisi tarkistaa.

Siellä sisällä oli sitten kaikenlaista kasvillisuutta ja osa kasveista "heräsi eloon" yöllä, tokihan ne aina on elossa mutta nyt ne lähti ihan liikkumaan, ja sellaset kärpäsiä syövät kasvit kasvoi normaalia isommiks. Siellä oli sit alhaalla sellainen oviaukko joka meni sinne kaiken halliin rakennetun alle. Jostain syystä siellä oli ainakin @Wick joka pelasi jotain arcadepeliä jonkinlaisten gremlineiden kanssa, ja kun kysyin että mitä ihmettä oikein tekee ja mistä nää gremlinit oikein tuli niin vastaus oli tyyliin "ne vaan tuli tohon kattomaan jostain". Sit jossain sellasten isojen lumpeenlehtien näköisten jättikasvin lehtien alla selkeesti nukkui joku, ja totesinkin ääneen että "hei tuolla on muuten @Sosumi nukkumassa ihan selkeesti" mut Wick ei huomannu vaikka selvästi osoitin sinne isojen lehtien suuntaan että "no ihan varmasti on Sosumi mikä nukkuu siellä".

Ainakin @Radikus , @natedogg , ja @Deleted member 157 juoksi sieltä sit mäkeä alas ja koitti väistellä kun gremlinit kantoivat jotain pitkiä metallivaijerin pätkiä, kai ne yritti rakentaa sinne jotain, ja nää sitten kiroili sitä että miten hankala näitä on väistellä kun eivät ollenkaan kato että muut saattais olla tiellä ja yritä varoa mitenkään. Samaan aikaan vaikutti että ne gremlinit olis vähän silleen jopa vihamielisiä siihen että siellä oli jotain mitä ei pitäis olla, mutta enemmänkin se oli ehkä sellaista että ne vaan oli niin innoissaan siitä mitä ne on tekemässä ettei ne sit yrittäneet varoa mitään ja sähelsivät siellä.

Vähän myöhemmin sit istuttiin edellämainittujen kanssa siellä hallin vieressä olevan tornin hotellin aulassa ja syötiin sipsejä mitä Deleted member 157 oli onnistunu löytämään jostain, ja juteltiin jotain tyyliin että miten ihmeessä kukakin oikein päätyi sinne halliin ja miten on mahdollista että ollaan edes siellä samaan aikaan. Ettei ole oikein mitään järkeä siinä että kaikki olis vaan päättäneet mennä katsomaan samaan aikaan että mitä ihmettä siellä hallissa tapahtuu yöllä. Jossain kohtaa @Wiizeli tuli vaan jostain, meni siitä aulan halki pahvinen kahvikuppi kädessä, nappas sipsejä siitä pöydällä olevasta pussista vähän silleen että ei ollu mitään omituista että istuttiin siinä, ja mutis että "pitääkin tästä lähteä töihin" tai vastaavaa.

Kuulostaa ihan normaalilta miittimeiningiltä.
 
Oli muuten viime yönä pikkasen sameat unet.

Näin unta, että törmättiin @Radikus in kanssa sattumalta jonkun peltoaukean laudalla.

Radi oli pukeutunut sellasseen pitkään viittaan ja kimono-/samuraityylisiin kledjuihin ja kantoi olallaan kaksipiippuista haulikkoa. En tiedä mitä siinä sitten tapahtui, unessa tunnettiin toisemme ja kohtaaminen alkoi ensin ihan hyvässä hengessä... Kuitenkin jostain tuli pian riitaa (muistelisin että Radilla oli siinä kai valmiiksi hermot kireällä kun kissa oli aamulla oksentanut taas lattialle) eikä mennyt kauaa, kun hän ampui sillä haulikollaan "varoituslaukauksen" mun jalkoja kohti siten, että haulit kimpoili maasta meikäläisen koipeen ja sattui niin pirusti. Siitäkös mä hermostuin, ja Radi hermostui mun hermostumisesta lisää.

Hommat tietysti eskaloitui ja samaan aikaan taivas repesi silleen elokuvatyyliin; alkoi salamoida, ukkostaa ja sataa kaatamalla. Aloitettiin sellanen helvetinmoinen pystypaini, joka muuttui brassijujutsu-tyyppiseksi vääntämiseksi mutaisella pellolla.

Sitten mä heräsin enkä tiedä miten toi tosta jatkui.
 
Oli muuten viime yönä pikkasen sameat unet.

Näin unta, että törmättiin @Radikus in kanssa sattumalta jonkun peltoaukean laudalla.

Radi oli pukeutunut sellasseen pitkään viittaan ja kimono-/samuraityylisiin kledjuihin ja kantoi olallaan kaksipiippuista haulikkoa. En tiedä mitä siinä sitten tapahtui, unessa tunnettiin toisemme ja kohtaaminen alkoi ensin ihan hyvässä hengessä... Kuitenkin jostain tuli pian riitaa (muistelisin että Radilla oli siinä kai valmiiksi hermot kireällä kun kissa oli aamulla oksentanut taas lattialle) eikä mennyt kauaa, kun hän ampui sillä haulikollaan "varoituslaukauksen" mun jalkoja kohti siten, että haulit kimpoili maasta meikäläisen koipeen ja sattui niin pirusti. Siitäkös mä hermostuin, ja Radi hermostui mun hermostumisesta lisää.

Hommat tietysti eskaloitui ja samaan aikaan taivas repesi silleen elokuvatyyliin; alkoi salamoida, ukkostaa ja sataa kaatamalla. Aloitettiin sellanen helvetinmoinen pystypaini, joka muuttui brassijujutsu-tyyppiseksi vääntämiseksi mutaisella pellolla.

Sitten mä heräsin enkä tiedä miten toi tosta jatkui.

Whatta hell man, mäkin näin susta unta.

Unen alkupuoli on hämärän peitossa, mutta lopussa päädyttiin johonkin hampurilaisravintolaan jossa sä tilasit joku ~13 hampurilaista mitä söit mun edessä kun mulla ei ollut rahaa ostaa mitään.

Suostuit lopulta kuitenkin heittämään mulle yhen pienen kanahampurilaisen ja se oli niin huikea makuelämys että heräsin samantien.
 
Whatta hell man, mäkin näin susta unta.

Unen alkupuoli on hämärän peitossa, mutta lopussa päädyttiin johonkin hampurilaisravintolaan jossa sä tilasit joku ~13 hampurilaista mitä söit mun edessä kun mulla ei ollut rahaa ostaa mitään.

Suostuit lopulta kuitenkin heittämään mulle yhen pienen kanahampurilaisen ja se oli niin huikea makuelämys että heräsin samantien.

Ilmankos olitkin niin suuttunut sit kun myöhemmin törmättiin siellä pellolla :D
 
Tänä aamuna heräsin 5 aikaan ja menin takaisin nukkumaan, näin silloin unta yhdestä kummitustalosta jonka tunnistin toisesta unesta "jaa tää on se missä suuret vihaiset minkit kohta juoksee alas rappusista, tuossa on tuo kranaattilaatikko josta voin poimia pari kranua"

Yritin räjäyttää nuo minkit sitten mutten saanut kaikkia, kolme selvisi ja juoksin hetken karkuun ennenkuin poimin ne ylös yks kerrallaan ja löin ovea vasten kunnes kuolivat. Painajaiseni ovat nykyään tällaisia että tapan jonkun tai jotain, herätessä on sitten rauhaton ja masentunut olo.
 
Oli muuten viime yönä pikkasen sameat unet.

Näin unta, että törmättiin @Radikus in kanssa sattumalta jonkun peltoaukean laudalla.

Radi oli pukeutunut sellasseen pitkään viittaan ja kimono-/samuraityylisiin kledjuihin ja kantoi olallaan kaksipiippuista haulikkoa. En tiedä mitä siinä sitten tapahtui, unessa tunnettiin toisemme ja kohtaaminen alkoi ensin ihan hyvässä hengessä... Kuitenkin jostain tuli pian riitaa (muistelisin että Radilla oli siinä kai valmiiksi hermot kireällä kun kissa oli aamulla oksentanut taas lattialle) eikä mennyt kauaa, kun hän ampui sillä haulikollaan "varoituslaukauksen" mun jalkoja kohti siten, että haulit kimpoili maasta meikäläisen koipeen ja sattui niin pirusti. Siitäkös mä hermostuin, ja Radi hermostui mun hermostumisesta lisää.

Hommat tietysti eskaloitui ja samaan aikaan taivas repesi silleen elokuvatyyliin; alkoi salamoida, ukkostaa ja sataa kaatamalla. Aloitettiin sellanen helvetinmoinen pystypaini, joka muuttui brassijujutsu-tyyppiseksi vääntämiseksi mutaisella pellolla.

Sitten mä heräsin enkä tiedä miten toi tosta jatkui.

Whatta hell man, mäkin näin susta unta.

Unen alkupuoli on hämärän peitossa, mutta lopussa päädyttiin johonkin hampurilaisravintolaan jossa sä tilasit joku ~13 hampurilaista mitä söit mun edessä kun mulla ei ollut rahaa ostaa mitään.

Suostuit lopulta kuitenkin heittämään mulle yhen pienen kanahampurilaisen ja se oli niin huikea makuelämys että heräsin samantien.


Vaiko toistepäin? Wick hävis pystypainit ja siksi jätti Radin ilman :D ?
 
Näin unta että pelasin jotain Dark Souls tyylistä peliä ja streamasin sitä silleen että streamissä oli counteri sille kuinka monta kertaa pelisarjojen fanit kilahtelee sille että "teen jotain ihan väärin" :D

Samalla sit porukka veti chätissä kunnon konsolisotimista ja keskustelun aiheet pelatessa oli kaikkea mahdollista progressiivisesta politiikasta lähtien silleen että tarkoitus ei ollu erityisesti ottaa kantaa mihinkään tai loukata ketään, mutta siltikin porukka jotenkin onnistui kilahtelemaan jo sille että erilaisista asioista edes mainitsi ääneen.

Se kilahtelucounteri alkoi sitten laskemaan myös muitakin katsojien kilahteluja chatissa ja siinä kohtaa menosta tuli ihan täyttä sirkusta kun pelatessa bossit ja viholliset alkoi käyttäytymään niiden kilahtelujen ja kilahtelucounterin tahdissa.

Ennen heräämistä tyyliin pyörin unissani ja meinasin tukehtua nauruun ja syödä vahingossa toisen peiton reunan kun oli niin uskomattoman hauskaa ettei sitä voi kuvitellakaan. Aina kun joku katsoja flippas ni kuului sellanen "bonksklöing" ääni ja bossit yrittivät huitoa sen äänen tahdissa ja mitä enemmän rollasit ja väistelit ni sitä enemmän katsojia ärsytti se ettei ne osuneet ja sit enemmän katsojat kilahteli ja sitä nopeemmin kaikki huitoi pelissä. :D
 
Mua häiritsee toi M.A.S.K. ihan hitosti.
Kun katsoo sen piirretyn intron, niin heti tulee sellainen tajuamus, että tätä on lapsena tullut katsottua!
Mutta itse sarjasta en muista yhtään mitään. En niin mitään.
Luin tämän viestin just ennenkuin otin päikkärit ja varmaan siitä inspiroituneena näin unta että Wiizeli teki jonkun top 5 listan kaikista piirretyistä mistä on nähnyt kaikki jaksot, listalla oli mm Tom & Jerry ja viestiin oli laitettu pari ysärimäista gif kuvaa Jerrystä ja siitä vauvahiirestä, kuva vauvahiirestä oli jotain tämän näköinen:
images.png
Viestiin vastasi sitten @kaamio joka sanoi vaan "kiitos" ja laitto tuon profiilikuvakseen ja vaihtoi vielä käyttäjänimekseen "Sukrikki" :D

E: Sukrikki oli mielessäni varmaan joku sokerihiiren lellyttelynimi.
 
Luin tämän viestin just ennenkuin otin päikkärit ja varmaan siitä inspiroituneena näin unta että Wiizeli teki jonkun top 5 listan kaikista piirretyistä mistä on nähnyt kaikki jaksot, listalla oli mm Tom & Jerry ja viestiin oli laitettu pari ysärimäista gif kuvaa Jerrystä ja siitä vauvahiirestä, kuva vauvahiirestä oli jotain tämän näköinen:
images.png
Viestiin vastasi sitten @kaamio joka sanoi vaan "kiitos" ja laitto tuon profiilikuvakseen ja vaihtoi vielä käyttäjänimekseen "Sukrikki" :D

E: Sukrikki oli mielessäni varmaan joku sokerihiiren lellyttelynimi.

kiitos
 
Takaisin
Ylös Bottom