Mitäs tänään ruuaksi?

Tänään tuli safkikseks ihan vaan vettä kun duunihedelmät ei ole jostain syystä löytäneet kerrokseen enkä saatana mene tilaamaan Subista jonottamalla.

Onneksi kotona odottaa sentään vaimon tekemä perunamuussi ja paistetut nakit feat. kastike, joten tästä päivästä selvitään kyllä!
 
Jotenkin perverssiä, että RADIKUS ei syö töissä mitään muuta kun jotain hedelmiä. :D

Radikus perkele!

Heseä käytin kyllä vielä viime vuonna satunnaisesti, mutta nyt on ~11kk takana ilman (kun se suljettiin tosta sillon).

Ja paino on vaan noussut, joten Hese oli terveysruokaa.
 
Onneksi kotona odottaa sentään vaimon tekemä perunamuussi ja paistetut nakit feat. kastike, joten tästä päivästä selvitään kyllä!
Tässä on muuten loistava ruoka!

Tohon vielä vähän keitettyjä makaroneja kylkeen ja sörssää koko paskan sekaisin lautasella, niin aijaijai!!
 
Oliks se hyvä? Laitoitko enemmän kuin teelusikallisen, ja jos laitoit niin miten arvioisit tämän voimakkaan myrkyllisen psykedeelin vaikutusta?

ping @nassekova
Hyvää oli juu! En käytä mittoja maustaessa, enkä syönyt koko lasagnea kerralla, niin en nyt saanut mitään hirveän tsygedeelisiä efektejä tästä.
 
Työpaikan ruokalassa oli tänään ihan hirveitä pannupizzoja, pohjat kuin ällöjä kumimattoja, söin täytteet, heitin pohjat menemään ja hain lisää salaattia, eli periaattessa söin tänään kinkku sieni kebab juusto salaatin, ihan jees!
 
Mun X on saman ikänen. :censored:
Siis iphone 8 kyseessä :DD luin tossa liikenteessä/liikkeessä hieman pieleen. Tulee nyt tän kuun lopussa 3v täyteen, 1.5v kohdalla kävi takuuhuollossa virhevastuun piiriin ja tuli kokonaan periaaattees uus luuri. Vaimolle riittäny hyvin, akku alkaa hieman olee kaput. Miettiny täs et hyödyttääkö akun vaihto vai kyttäiskö BlackFridaysta edullista 12 miniä.

Edit: kuva hieman hämää, kun focus on ruuassa, ni menny sumeeks
 
Takaisin
Ylös Bottom