NES-Retron seikkailupelikerho (#66: Indiana Jones and the Fate of Atlantis)

Juuh tota mä en ole vielä edes ostanut tätä, että saas nähdä irtooko sittenkään mielenkiintoa edes kokeilulle... :D
MITÄ?! Tämä on kuitenkin "Yksi yhdeksästä Espanjan parhaasta seikkailupelistä"!

Oletko varma, että et halua tehdä omaa tutkimustasi, vaan alistut uskomaan NES-Retron seikkailupelikerhon reptiliaanien propagandistisia mielipiteitä?!

Kirjaudu tai rekisteröidy katsoaksesi spoilerin sisällön.

Mutta joo. Tulihan tosta vähän sellainen fiilis, että ihan kaikkea kotikutoisinta roskaa ei tarttisi välttämättä kansainvälisille markkinoille tuutata. Wellun Willit Wantasiatkin tajuttiin pitää korkean kielimuurin takana Suomessa. Nippon Safes Inc. olis saanut jäädä myös italialaisten omaksi nostalgiapärinäksi vaan.
 
On muuten melko kansainvälinen kattaus kerhopeleissä!
Tuollahan on ainakin pari suomalaista, yks norjalainen, espanjasta pari ja tais yks kreikkalainenkin olla.
 
On muuten melko kansainvälinen kattaus kerhopeleissä!
Tuollahan on ainakin pari suomalaista, yks norjalainen, espanjasta pari ja tais yks kreikkalainenkin olla.
Ja sitten vielä Nippon Safes Italiasta.
 
Vaikuttaa vahvasti siltä, että Dráscula: The Vampire Strikes Backin pelailut on pelailtu. Pelin on tähän mennessä läpäissyt kolme pelaajaa. Kiitosta peli keräsi lähinnä grafiikoistaan, jotka onnistuvat huijaamaan pelaajan odottamaan enemmän kuin on tarjolla. Pelin huono (ainakin englanninkielinen) ääninäyttely, kankea käyttöliittymä ja lähes olematon juoni saivat osakseen halveksuntaa.

Peli on tosiaan Wikipedian mukaan "Yksi yhdeksästä parhaasta espanjalaisesta seikkailupelistä". Tämä onkin varmasti espanjalaisille rakas nostalgiapläjäys samaan tapaan kuin Igor: Objective Uikokahonia, mutta ei tarjoa muulle maailmalle oikein mitään. Kolmen arvostelun keskiarvoksi muodostui 1,5/5. Näillä pisteillä päästään Nippon Safesin kanssa jaetulle kolmanneksi viimeiselle sijalle. Hieman huonommat pisteet on saanut Dude Where Is My Beer ja kotimainen klassikko Wellun Willit Wantasiat on vielä turvallisen välimatkan päässä hännillä.

Suoritin arvonnan. Arvontahatusta tuli tällä kertaa käyttäjätunnus @Arto4000! Arvonta suoritettiin kolmen nimimerkin kesken, eikä pelin valitsija ollut arvonnassa mukana. Kerrohan Arto peli sitten kun joudat.
 
Ai siis olinko minäkin arvonnassa mukana "[X] Osallistun vain arvontaan" merkinnän turvin? :D
Kyllä! Tällä kertaa ei tarvinnut edes nähdä koko peliä osallistuakseen!
 
Pallottelin useampaa peliä seuraavaksi valinnaksi, mutta laitetaan tällä kertaa kovat piippuun.

Peli #19: Tex Murphy: Under a Killing Moon

87948-under-a-killing-moon-dos-front-cover.jpg

Eletään vuotta 2042 ydinsodan jälkeisessä San Franciscossa. Kaupungin vanhalla ja ränsistyneellä puolella toimistossaan istuu Tex Murphy, vuosituhannen kömpelöin yksityisetsivä. Hänen elämässään ei ole asiat juuri nyt kovin hyvin: tuore avioero, ei töitä ja rahatkin ovat loppuneet. Tex päättää ottaa itseään niskasta kiinni ja ryhtyy etsimään itselleen töitä. Muutaman mutkan kautta syliin tipahtaakin sellainen keissi, jolla voi olla maailmaa järisyttävät seuraukset!

Avainsanoina mm. scifi, noir, FMV, 3D ja hiton hyvä meininki.

Tämä on Tex Murphy -pelisarjan kolmas osa, mutta aiempien osien pelaaminen ei mielestäni ole mitenkään välttämätöntä. Peli on melko pitkä, joten kahden viikon peliaika on varmaan sopiva. Olen tämän pelannut useamman kerran läpi, mutta edellisestä kerrasta on jo pitkä aika ja uudelleenpeluu on pyörinyt mielessä ties kuinka kauan, joten eiköhän panna rämäkkäästi sventterillä potaissee.







 
Jes! Itellä onkin ollut nämä jo GOGissa pidemmän aikaa, mutta en ole saanut aikaiseksi vielä pelata. Mukana siis ollaan!

Ei muuta ku ilmoittautumisia kehiin!
 
Saattaa olla että tämä löytyy jo GOGstä, mutta tähän hätään ei ole kirjastoa kaivaa esille. Pitääpä joskus tutustua.

Itselläni ei tällä hetkellä valitettavasti riitä aikaa näin tiukkiin rypistyksiin, joten jään taas seuraamaan kerhon pöhinää sivusta ://

Jos sen Sanitariumin saan valmiiksi tän vuoden puolella, raportoin toki mietteet tänne!
 
Jos on kiinnostuneita, niin mehän voidaan toki peliaikaa sitten parin viikon kuluttua jatkaakin!
 
Voi vittu miten hyvä peli!
Joitain vuosia edellisestä pelikerrasta, mutta täräytän tälle silti pienistä teknisistä puutteista huolimatta suorilta 5/5!

Voi olla että otan työn alle ja tarkistan pisteytyksen vielä, mutta en kyllä lupaa mitään.
 
Under a Killing Moonin eka päivä takana ja toinen hyvässä vauhdissa. Tunnelma alkaa tiivistymään! Melko hyvin muistaa ainakin pelin alkuosuuden, ettei ole juurikaan tullut jumitettua. On kyllä hyvä mieli, kun Texiä pääsee taas ohjastamaan. :)




Kirjaudu tai rekisteröidy katsoaksesi spoilerin sisällön.
 
Itellä vielä King's Quest 7 tempaistava alta pois ennen kuin viitsii uutta peliä aloittaa. Menee varmaan viikon lopulle Texin aloitus itellä. :sweat:
 
Takaisin
Ylös Bottom