venäjä

Oletko käynyt Venäjällä?

  • Olen

    Äänet: 13 16.0%
  • En

    Äänet: 31 38.3%
  • Haluaisin käydä

    Äänet: 17 21.0%
  • Olen käynyt ja haluaisin käydä uudestaan

    Äänet: 10 12.3%
  • Olen käynyt ja en perkele mene ikinä uudestaan.

    Äänet: 10 12.3%

  • Äänestäjiä yhteensä
    81
Mahtaakohan käydä kuten Filippiineillä oppositiojohtaja Benigno Aquinolle, joka lähti Yhdysvaltoihin sairaalahoitoon ja palatessaan takaisin sai luodista ja kuoli lentokentällä. Tapausta ei tutkittu kovinkaan paljon, eikä ampuja ole vieläkään tiedossa.
 
Viimeksi muokattu:
Viimeksi muokattu:
Viimeksi muokattu:
Viimeksi muokattu:
Käytiin kävelyllä vähän tuolla huonommassa päässä tätä meidän lähiötä. Täällä ollessa on jo aika hyvin turtunut siihen miltä täällä pääsääntöisesti näyttää.

Välillä sitä kummiski pitää ihan pysähtyä mietiskelemään, että miten paljon paremmalta täällä voisikaan näyttää ilman pitkäaikaista laiminlyöntiä.

20210119_181643.jpg

Tää kerrostalon sisäänkäynti esimerkiksi on lasiruutuineen ollut varmaan oikeasti ihan mageen näköinen silloin 70-80 -luvulla. Onhan täällä tietty myös paljon sellaisia taloja, jotka ei oo ollu varmaan uutenakaan mitenkään kovin mairittelevia.
 
"Heti kun on vähä massii päällä, niin välittömästi alkaa joku läski vinkuu."
 
Nimenomaan, työllä ja vaivalla laitettu vähän massia säästöön että saa katon päälleen eläkepäiviks niin heti on kateelliset kitisemässä
 
Aika samat setit Latviassa pari vuotta sitten. Kyllä neukut tietää miten paikat kantsii somistaa.

l1.jpgl2.jpgl3.jpg
Onko mikään näistä kuvista sattumoisin Skrundasta?
 
Ei, vaan Ventspilsin radioteleskoopin. Siis tuo ensimmäinen, loput on jostain pohjois/länsirannikon mestoilta.

l4.jpg
Ai sieltä löytyy tommonenkin! Siistiä! Skrundassa oli tosiaan aiemmin iso tutka kuuntelemassa ydinhyökkäysten varalta, mutta se on räjäytettiin (video aiemmassa postauksessa). Pitäisi kyllä joskus päästä kunnolla autoilemaan tuonne Baltiaankin. Tullut käytyä oikeastaan vain Tallinnassa ja pyörittyä Riiassa vähän bussiaseman ympäristössä. Liettua meni yöaikaan ohi bussin ikkunasta katellessa, mutta ei siellä oikein mitään nähnyt muuta kuin että on aakeeta laakeeta eikä puita. Šiauliain bussiasemalla oli jollain taksikuskeilla törkeyksien vaihdolta kuulostava huutokilpailu.
 
Ja pakkohan se on tämäkin tänne pudottaa.. ai että tää on loistava! Kuka tämän jälkeen voisi kieltäytyä laskuvarjojääkärihakemuksen lähettämisestä?

 
Vaikka onkin virolaisten tekemä biisi ja video niin kuitenkin tää kertoo jo aika paljon venäläisistä :D


Mun kurttuotsaisimmat venäläiskaverit olis kyllä tosi vihaisia jos sanoisin noin niille. Ne ei kamalasti lämmenneet Ville Haapasalon Metsästyksen kansallisille erikoisuuksillekaan. Nuoriso ei osaa.

Tässä ihan venäläisten tekemä samanlainen:
 
Ja pakkohan se on tämäkin tänne pudottaa.. ai että tää on loistava! Kuka tämän jälkeen voisi kieltäytyä laskuvarjojääkärihakemuksen lähettämisestä?


Klassikko. Laskuvarjojääkärien juhlapäivä on muuten yksi parhaita päiviä saada pataan Venäjällä. Tuolloin noita ultimaattisia humalaisia tappokoneita on säiden salliessa kaikki suihkulähteet täynnä. Voi olla parempi olla ulkopuolisena menemättä juttusille enää kovin iltamyöhäisillä.

Kannattaa myös tuona päivänä miettiä kahdesti, että haluaako välttämättä pitää sitä joululahjaksi saamaansa sinirairaitaista Marimekon paitaa juuri tuona päivänä kaupungilla.
 
Viimeksi muokattu:
Tuli mieleen kysymys meidän viroeksperteille @Jarskimo ja @JR . Onko Virossa yleistä, että asunnoissa huoneisen sisäkatto ei ole kova, vaan sellainen ihme pingotettu kuminen tjsp. pressuasia? Näitä näkee Venäjällä tosi paljon. Meidänkin asunnon sisäkatto on tällainen. Meidän on onneksi matta, niin sitä ei niin edes huomaa. Joskus ne on hyvin kiiltäviä ja silloin näkee aina helposti, että se hyllyy joko vedosta tai kun vaikka rekka ajaa ohi. Kirgisialaisessa hostellissa se oli niin kiiltävä, että näki oman peilikuvansa katosta.
 
Takaisin
Ylös Bottom