Kuukauden Power Player

Aikoinaan Nintendo-lehdessä oli myös palsta nimeltään Kuukauden Power Player, kuten nimestä saattaisi arvata että kyseessä olisi jonkinlainen pelitaidon mittari, asia ei todellakaan ollut näin vaan jotenkin.. Aivan toisin. Kuka tahansa torvelo sai tuhertamallaan tekstillä paidan/pelin/lisälaitteen kunhan lähetti kirjeen oikeaan osoitteeseen. Yksikään näistä Power Playereistä ei ole mitään Power Playeriä nähnytkään. Kokonaisia kirjeitä en tähän kyennyt iskemään, vaan poimin niistä parhaat palat.


2/91
Terve Nintendo-lehti

Olen 11-vuotias poika. Nimeni on Henry Jarva. Olen aika hyvä piirtämään ja huippuhyvä pelaamaan Nintendoa. Minulla on Suomen ensimmäinen klubilehti. Minulla ja kahdella siskollani on paljon eläimiä, esim 2 hevosta, 2 kania, 3 lammasta, kissa, koira, hiiri, kaloja ja hanhi. Asun Oulunsalossa. Olen selvittänyt seuraavat pelit: Gun Smoke, Life Force, Gradius, Zelda 2, Castlevania, Castlevania 2, Goonies 2, Ice Hockey, Ice Climber, Trojan, Solomon's Key, Robo Warrior, Duck Hunt, Track & Field 2, Punch Out ja Kung Fu.

Henry Jarva / Oulu

Johon toimitus vastasi:

Henry on liittänyt mukaan kuvansa, jonka takana lukee: Henry, Oulun kovin pelaamaan Nintendoa! No, on aika vaikeaa todeta, kuka on paras jne., mutta Henryllä löytyy ainakin yritystä. Henryn kuvauksessa oli juuri "sitä jotakin", josta me toimituksessa pidämme; hän kertoi reippaasti siskoistaan ja eläimistään. Palkinnoksi valinnastaan Henry saa World Wrestling -kasetin.

6/02
Ei ei ei. Ja toimitus vielä rohkaisi tuottamaan lisää samanlaista? Jos tuossa oli yritystä niin en halua nähdä mitä syntyy kun Henry AKA "Oulun kovin pelaamaan Nintendoa" ei yritä täysillä. 2 hevosta, 2 kania, 3 lammasta, kissa, koira, hiiri, kaloja ja hanhi? AAAARGH!

Radikus


3/91

Pidän niin paljon Super Mario Bros. -pelistä, että laulan pelin musiikin tahtiin. Olen tehny omat sanat siihen lauluun, ja sitä on kiva laulaa! Olen myös keksinyt niille ötököille uudet nimet: Surinakuoriainen on Sipuli-Kovis jne. Niitä nimiä keksii ihan aina ja kun suuttuu, on niillä ötököillä taas eri nimi. Nimien keksiminen tulee itsestään, ja laulaminen rauhoittaa kiperissä tilanteissa.

Maria Lempola / Mäntsälä

6/02
EI NÄIN!

Radikus


4/91
Läksyt teen aina ensin, pelaan vasta sitten. Ehdin harrastaa muutakin, esim. laulan koulumme kuorossa ja soitan klarinettia koulumme orkesterissa!

Jussi Räty / Vantaa

6/02
*sanaton*

Radikus


4/91

En tiedä, otatteko vastaan näin vanhan Nintendo-fanin kirjeen? Olen 25-vuotias Nintendo-hullu. Päivät pitkät ajattelen vaan pelejä. Olen soittanut monesti puhelinneuvontaan ja kysynyt pelineuvoja. Käyn melkein joka viikko katsomassa kaupasta, onko tullut uusia pelejä. ja kauppias on jo kyllästynyt minuun. Pidän kovasti seikkailupeleistä. Suurin osa peleistäni on niitä. Parhaimmat pelit ovat Zelda ja Zelda 2; olen selvittänyt ne molemmat. Olen tietysti selvittänyt monta muutakin peliä. Olen klubilehden tilaaja, koska pidän Power Player -liitteestä. Olen pelannut melkein kaikkia pelejä. Hyvää jatkoa ja paljon peli-iloa.

Joni Teeri / Who Cares

6/02
Ja tästä mahtisuorituksesta ansaitsit Power Gloven. Oletkos jo hankkinut elämän (tokaisee NES-Retron ylläpitäjä koneensä ääreltä)? Kauppias ei ole muuten yksin mielipiteensä kanssa.

Radikus

[Takaisin]


Radikus © 2001+