Kirjeenvaihtopalsta

Muistatko mikä on kirje? Et? No se oli viime vuosituhannella käytetty paperilappunen johon kirjoitettiin käsin (!) ja joka sijoitettiin kirjekuoreen johon kirjoitettiin taas käsin (!) osoite (kotiosoite eikä e-mail). Silloin kivikaudella oli suosittua pitää lehdissä eräänlaista kirjeenvaihtopalstaa, jossa ilmoiteltiin eräänlaisen mainoksen muodossa itsestään ja kerrottiin lopulta oma osoite. Nintendo-lehtien kirjeenvaihtopalsta oli pullollaan tasokkaita ja selvästi nerokkaita viestejä.. Seuraavana niistä parhaimmistoa sekä omat yhtä tasokkaat kommenttini niistä.

P.S. Jos olet joku näistä ilmiselvästi nerokkaista henkilöistä niin ilmoittele, suurimman osan olenkin jo saanut kiinni. Osoitteet (ja jotkin nimet) on sitten muuteltu yleisön pyynnöstä joten turha ruveta postittelemaan mitään jauhekirjeitä.


11-12/91
Awesome, Dude! Olen 11-vuotias poika, ja haluaisin kirjeenvaihtoon suunnillaan samanikäisteni kanssa. Minulla on tuhottomasti vinkkejä ja koodeja! Harrastan musan kuuntelua, Nintendon pelaamista ja piirtämistä. Kirjoitelkaa!

Patrik Rehner
Rantatie 15D 128
33340 Tampere

6/01
Okei, mitäs sitä voi enää moisen alkukommentin jälkeen tehdä kuin kirjoittaa? Ollaan vielä suunnillaan samanikäisiä. Awesome, Dude!

Radikus
radikusÄTnesretro.com
NES-Retromaailma


3/92
Haj! Kirjeitänne odottaa 10-vuotias poika! Inhoan Turtleseja, mutta pidän Mega Manistä! Mulla on hirveesti Shadowgate -vinkkejä ja muutakin! Siis kynä skrivaamaan, 10-11 -vuotiaat pojat!

Rami Maunula
Maunujoki
97429 Lahiniva

6/01
Uskomatonta, inhoaa Turtleseja, mutta pitää silti Mega Manistä ja omistaa vielä hirveesti Shadowgate -vinkkejä. Toivottavasti et ole muuttanut, laitan nimittäin kynän skrivaamaan heti!

P.S. Pilkka napsahti omaan nilkkaan, tunnen kyseisen henkilön netin välityksellä ja hän osti nenäni edestä haluamani Turtles - Tournament Fightersin Completena (vaikka inhoaakin Turtleseja). No ei siinä mitään, mukava heppu kyseessä.

Radikus
radikusÄTnesretro.com
NES-Retromaailma


1/93
Hei! Kaikki tytöt, jotka inhoavat NKOTB:tä, kirjoittakaa 10 v. pojalle. PS. Vastaan kaikille.

Matti Pihlajamaa
649 Rieska-aho
89800 Suomussalmi

6/01
No siinä on vuoden valitsemisperiaate, mutta kuka nyt vihaisi aikamme legendaa, New Kids on the Blockia? *NKOTB soi taustalla (tai sitten Dark Funeral)*

Radikus
radikusÄTnesretro.com
NES-Retromaailma


1/93
Moi! Täällä on Jani. Haluaisin 9-11 vuotiaiden kanssa kirjeenvaihtoon. Poikien ja tyttöjen kanssa. Osoite on:

Jani Kaipainen
79690 Kaitainen

6/01
Siellä on Jani, mutta missä on osoite? Onko Kaitainen niin pieni paikka että kirje löytää suoraan nimen avulla perille?

Radikus
radikusÄTnesretro.com
NES-Retromaailma


7-8/93
Hei! Haluaisin kirjeenvaihtoon yli 12-vuotiaiden kanssa. Harrastan kaikenlaista ja omistan kaksi videopeliä, joista voin jaella peleihin pelivinkkejä. Varma vastaus!

Tommi Taunala
Ruustaipale
52740 Mäntyharju

6/01
Okei, olisi ehkä hienoa tietää mitkä kaksi videopeliä? Ja "pelivinkit" otetaan netistä eikä kuukauden viiveellä ala-asteelaisen paperille kirjoittamana, dork. Köh, niin joo, vuosi olikin 93. Ei mitään.

Radikus
radikusÄTnesretro.com
NES-Retromaailma


9/93
Moi, Olen 8-vuotias tyttö ja haluaisin kirjeenvaihtoon 7-11 vuotiaitten kanssa. Harrasta piirtämistä, kirjoittamista, lukemista ja siivoamista. PS. Vastaan viidelle ensimmäiselle. PPS. Ilmoitus ei vanhene. PPPS. Kuva ois kiva.

Soile Vehkanen
Tiilikivenkatu 16
90250 Oulu

6/01
Vastaat vain viidelle ensimmäiselle, ja silti ilmoitus ei vanhene koskaan? Naisen logiikka.

Radikus
radikusÄTnesretro.com
NES-Retromaailma


5/94
Hei! Olemme 8- ja 6-vuotiaat veljekset. Keräämme mainoskyniä, avaimenperiä ja pinssejä. Voisitteko ystävällisesti lähettää niitä meille osoitteeseen:

Tomi Ahtilainen
Maalarinkatu 8
50600

6/01
Hmmh, kiintoisaa, mites olis www.nesretro.com-kynä sinne nyt eikä heti? Ja kummaa että vaikka keräätte kyniä, niin ette onnistuneet edes paikkakuntaa kirjottamaan osoitteeseen.

Radikus
radikusÄTnesretro.com
NES-Retromaailma


5/94
Stop pojat! Täällä ois yks´ flikka vailla kirjekaveria. (Huom vain pojille!) Ikää sulla sais olla 10-13 vuotta. Itse olen 10v. Harrastan futista, laskettelua, uimista ja kaikenlaista sporttailua. Sun harrastuksilla ei oo väliä. Kerron itestäni tarkemmin jos kirjoitat. (Toivon että olisit laiha.) Siispä kynät sauhuamaan. Osoite on:
PS. Foto ois kiva.
PPS. Melko varma vastaus.

Tuire Häyrinen
Saarikkaankatu 210
41390 Äijälä

6/01
Vai että toivot että kirjoittaja olisi laiha, mitäs helvetin väliä sillä nyt on kirjeessä? Meinaatko että ylipainoiset eivät voi lähettää kuviaan koska ovat syöneet nekin?

Radikus
radikusÄTnesretro.com
NES-Retromaailma

[Takaisin]


Radikus © 2001+