Action 52 mainos

Alempana näät skannin ennen järkyttävän huonoa Cheetah Men II:sta julkaistusta monipelikasetista (joka muuten sisälsi Cheetah Menin ensimmäisen osan, eli pelin jolle ei todellakaan kukaan jatkoa kaivannut).

Osta nyt Nintendoosi tai Megadrivellesi Action 52 -monipelikasetti, josta löytyy 52 ennenjulkaisematonta peliä.

Tosiasiassa pelit ovat ennenjulkaisemattomia siitä syystä, että tälläistä kuraa ei voi hyvälla omatunnolla julkaista ainakaan omina kasetteinaan (eikä varsinkaan tähän hintaan).

Action 52 on koottu yhdysvalloissa korkealaatuisista komponenteista. Vain näin on voitu varmistaa pelikasetin toimivuus kaikissa Nintendoissa.

Ainut syy miksi peli on koottu jenkeissä on se että Japanilaiset eivät suostuisi kasaamaan tälläistä tauhkaa yksiin kuoriin. Ja sehän vielä puuttuisi ettei peli edes toimisi kaikissa koneissa, tosin se olisi ehkä oikein pelaajia kohtaan.

Action 52 maksaa nyt ainoastaan 495 mk Nintendolle ja 995 mk Megadrivelle. Molemmat hinnat ovat todella edullisia, kun ajattelee, mitä pelit tulisivat maksamaan yksittäin ostettuna.

Vain 495mk/995mk? Molemmat ovat todella törkeän kalliita kun ajattelee, että näitä pelejä ei ottaisi vastaan edes ilmaiseksi. Ja juurihan se hinta oli Nintendolle 595mk siellä lapun yläreunassa, aika nopea alennus kun kesken mainoksen painamisen tiputetaan hintaa.

Et kai joudu tunnustamaan että kinusit aikoinaan vanhempiasi hankkimaan sinulle toisen näistä versioista?

P.S. Ei tarvitse kyllä ihmetellä miksi kyseisen kasetin (ja Cheetah Men II:sen) koonnut firma meni konkurssiin.

[Takaisin]


Radikus © 2001+