Castlevania 3:n Dracula

Pimeyden prinssi ilmestyy tällä kertaa kolmessa eri muodossa. Noustessaan valtaistuimeltaan se taikoo kaksi tuliseinämää saartaakseen sinut paikalleen sekä valtavan tulipatsaan joka paistaa sinut hengiltä jos et ole nopea jaloistasi (AKA sormistasi). Jonka jälkeen Dracula muuttuu kasaksi mätäneviä päitä (tyypillistä) jotka sylkevät päällesi verta (normipäivä). Lopulta hän muuttuu isoksi patsaaksi joka ampuu salamia (ei sitä makkaraa) kynsistään.

Käytä kirvestä voittaaksesi Draculan helpoiten. Ensimmäistä muotoa varten on parasta käyttää joko Trevoria tai Alucardia. Älä mene liian lähelle ettet joutuisi tuliseinämien väliin ansaan. Yritä mennä juuri niin lähelle että saat osumia häneen. Yritä muistaa millä tavalla tulipatsas liikkuu ja opettele väistelemään sitä. Seuraava muoto on helppo, se on erittäin hidas ja verta on helppo väistellä. Heittele kirveitä ja huido ruoskalla kunnes se kuolee.

Sitten viimeiseen muotoon. Käytä tässäkin kirveitä, mutta muista varoa tasanteita jotka lentävät ympäri huonetta. Hyppää yhdelle päästäksesi toiselle puolelle huonetta, se voi helpottaa sinua väistämään lasereita (ei siltä ideat lopu). Tätä viimeistä muotoa varten ei ole mitään erityistä tekniikkaa, mutta muista liikkua paljon, heitellä kirveitä, sekä varoa tippumasta rotkoon (tätä et olisi varmasti arvannut).

[Takaisin]


Radikus © 2001+