Castlevanian Dracula

Annan puheenvuoron Pitka_Masalle:

Dracula haastaa sinut kahdessa eri muodossa: ensin omana itsenään, ja sen jälkeen suurena valkoisena hirviönä, joka hyppii ja ampuu tulipalloja.

Draculan päihittäminen on helpompaa kuin luulisi. Saat yrittää niin monta kertaa kuin haluat. Kiipeä portaita ylös Draculan torniin ja ota kynttilöistä löytyvät aseet. Voit ravata portaissa edestakaisin ennen Draculan haastamista ja kerätä näin esineitä ja sydämiä, jos mielit. Se ei kuitenkaan ole aivan välttämätöntä.

Voit panostaa joko Draculan ensimmäiseen tai toiseen muotoon asevalinnallasi. Mikäli pidät ristin, on ensimmäinen vaihe helpompi. Pyhä vesi taas helpottaa tuntuvasti toista vaihetta. Suosittelen panostamista toiseen vaiheeseen, sillä ensimmäinen vaihe on helppo oppia päihittämään menettämättä itse yhtään energiaa.

Ensimmäisessä vaiheessa Dracula ilmestyy eri kohtiin ruutua. (Aluksi pari kertaa oikeaan laitaan, sen jälkeen se ilmestyy aina siihen, missä itse olet milläkin hetkellä.) Tässä kohtaa on parasta olla koko ajan liikkeessä. Kun Dracula ilmestyy, mene lähelle häntä, ja kun hän ampuu sinua kohti kolme tulipalloa, hyppää niiden yli ja anna Draculalle ruoskasta päähän. Ruoska ei vaikuta, jos käytät sitä kaukaa niin, että vain sen pää osuu Draculaan.

Kun olet voittanut ensimmäisen vaiheen, muuttuu Dracula isoksi hirviöksi. Hän pomppii pitkin ruutua ja syöksee jälleen välillä kolme tulipalloa. Käytä pyhää vettä, jolloin olio jähmettyy paikalleen ja voit iskeä sitä muutaman kerran ruoskalla päähän. Ennen pitkää tämäkin vaihe on voitettu ja pääset katselemaan loppukuvia.

[Takaisin]


Radikus © 2001+